Foto top

Foto top

donderdag 31 mei 2012

buxus

Ben gek op buxus. Ben deze week druk bezig geweest alle haagjes en bollen weer een beetje in model te knippen. Het was veel werk, maar als je dan klaar bent, heb je een tevreden gevoel. Vind het fijn om te doen en het wordt nog mooi ook.

Onze voortuin van bovenaf



Onze achtertuin

zondag 27 mei 2012

Urkerdag 2012

Gisteren was het hier Urkerdag, een dag waarop een groot deel van de urker bevolking in klederdracht loopt. Het was een prachtige dag, heerlijk weer en een gezellige sfeer. Ook onze Boelschuur was natuurlijk open.







Onze oudste (rechts) met een vriend

De kids van m'n zus

De Boelschuur


maandag 21 mei 2012

Vlaggetjesdag 2012

Afgelopen zaterdag hebben we een topdag gehad hier op Urk. Het was natuurlijk schitterend weer en wij hadden vlaggetjesdag met een vlootshow. De Boelschuur was open en we hebben het heel druk gehad. Aankomende zaterdag gaan we op herhaling, dan is het hier Urkerdag. Een groot deel van de urker bevolking loopt die dag in klederdracht. Echt een aanrader! Als we net zulk weer hebben als afgelopen zaterdag kan de dag niet meer stuk.

De haven van Urk liep vol toeristen

Wie wilde, kon meevaren op één van de kotters

Mijn mannetje op de kotter

's Avonds werd de dag afgesloten met vuurwerk

dinsdag 15 mei 2012

For sale

Toen we trouwden (deze week 19 jaar geleden) hebben we deze prachtige antieke kast gekocht. Ik vind hem nog steeds prachtig, maar hij staat al 19 jaar op dezelfde plek, omdat hij zo groot is dat hij nergens anders past.  Nu wil ik hem verkopen, omdat ik eens wat anders wil. Misschien is er iemand onder jullie die hem mooi vindt?? Laat het me even weten, misschien is het wat voor jou.......



 Dit kastje kocht ik al toen ik een jaar of 18 was en vind ik ook nog steeds prachtig. Dit staat eigenlijk overal leuk

Fijne week nog verder!!

woensdag 9 mei 2012

Oproep

Hierbij wil ik alle medeblogsters oproepen de woordverificatie UIT te zetten. Ik loop me al een hele tijd te ergeren aan die achtelijke woordverificatie. Je moet bewijzen dat je geen robot bent, wat is dat voor onzin??? Ik weet zeker dat niemand de woordverificatie expres aan heeft gezet om het de medebloggers opzettelijk moeilijk en soms onmogelijk te maken een reactie achter te laten. De woorden die je in moet typen zijn vaak onleesbaar. Daarom dames deze oproep: Kijk even of je woordverificatie AAN staat en doe die alsjeblieft UIT. Ik denk dat ik namens heeeeeel veel dames spreek. Bovenstaande komt misschien een beetje cru over, maar is zo absoluut niet bedoeld.


zaterdag 5 mei 2012

Nog meer vondsten

Vandaag was er in ons dorp een rommelmarkt. Gelukkig was het weer goed, maar de opkomst was minder dan de vorige jaren. Toch heb ik weer een paar leuke dingen gevonden (kan het niet laten)......

2 gave geweitjes, 1 heb ik aan de oude deur gehangen


dit nieuwe rendiervel voor maar € 7,50

2 ornamenten voor in de tuin

deze gave console

schattig kruikje (1,50)
Ben er weer erg blij mee en dat voor een paar centen. Fijn weekend allemaal!!!

woensdag 2 mei 2012

Oranje-vondsten

Wat een prachtige dag was het hè afgelopen maandag. Wij hebben praktisch de hele dag doorgebracht op de rommelmarkt. Heb heel veel leuke dingetjes gevonden, hieronder een paar vondsten.....

Dit gave kruikje  voor € 1,50


Gave kandelaars hè (€ 1,- p.s.)

Weer een beeldje (hou ervan)

Een zacht schapevachtje

en deze zachroze tuniekjes kon ik ook niet laten hangen
Zag dat er inmiddels al over de 100 volgers van m'n blog zijn. Vind dat hartstikke gaaf en dat in zo'n korte tijd. Hoop dat er nog veel meer volgen en dat die net zo genieten van mijn blog als ik van die van hen!